Miere De Manuka Originala

Miere de Manuka MGO
Metilglyoxal este compusul organic. Este un derivat redus al acidului piruvic. Este un compus reactiv care este implicat în biologia diabetului. Metilglioxal (MGO) este o enzima care conferă mierii de Manuka proprietăţile sale unice antibacteriene. Acest nutrient se formează în mod natural în nectarul florilor de Manuka, şi este transferat automat în miere de către albine.
Trebuie întotdeauna să alegi nivelul MGO™ în funcţie de scopul pentru care vrei să utilizezi mierea de Manuka sau în funcţie de afecţiunea pe care vrei să o tratezi. Astfel, avem următoarea clasificare:
Factorul MGO™ 100+ este recomandat pentru întărirea imunității. Se poate consuma zilnic, ca îndulcitor sau în scop preventiv, ca aliat al unui organism puternic şi plin de energie. Poate fi utilizată şi ca ingredient în măşti cosmetice pentru ten sau păr.
Factorul MGO™ 250+ este ideal pentru creșterea imunității și în tratarea unor afecțiuni minore (dureri de gât, migrene, alergii, răceli ușoare etc.).
Factorul MGO™ 400+ este recomandat în tratarea infecțiilor rezistente, a inflamațiilor, a acidității din stomac sau a refluxului gastric.
Factorul MGO™ 550+ este ideal în tratarea infecțiilor precum cele cu stafilococ auriu, helicobacter pylori, candida sau a infecțiilor uzuale rezistente care au fost tratate și cu antibiotic.
Factorul MGO™ 850+ se recomandă în cazurile unor infecții care au o rezistență sporită la tratamente.
Atenție! Recomandăm folosirea factorului potrivit necesităților tale. Folosirea unui nivel de activitate prea puternic atunci când nu este necesar, poate duce, în anumite cazuri, la apariția unor reacții adverse sau de sensibilitate din partea organismului.
Miere de Manuka UMF
UMF (Unique Manuka Factor) sau factorul unic Manuka este factorul de evaluare ce determină puterea antibacteriană a mierii tot prin măsurarea nivelului de metilglioxal, dar şi a nivelul de dihidroxiacetona, respectiv activitatea peroxidului de hidrogen din miere.
Nivelurile UMF ale mierii de Manuka sunt:
- UMF 5+, UMF 8+: niveluri scăzute ale activităţii antibacteriene. Mierea este recomandată doar pentru consumul zilnic, ca şi supliment nutriţional;
- UMF 10+, UMF 12+: indică o activitate antibacteriană mică spre medie. Mierea este recomandată pentru întreţinere, menţinerea unei stări bune de sănătate;
- UMF 15+, UMF 16+, UMF 18+: activitate antibacteriană mare;
- UMF 20+, UMF 25+: activitate antibacteriană foarte mare.


Miere de Manuka KFactor
KFactor™, marcă înregistrată Wedderspoon, măsoară concentraţia granulelor de polen din miere de Manuka kfactor. Cu cât cantitatea granulelor de polen este mai ridicată, cu atât şi efectele antioxidante ale acesteia sunt mai puternice.
Pe piaţa de specialitate, mierea marca Wedderspoon este disponibilă cu următoarele sisteme de clasificare:
- KFactor 12: înseamnă că mierea conţine 65% granule de polen de Manuka;
- KFactor 16: mierea are în compoziţie 75% granule de polen de Manuka;
- KFactor 22: înseamnă o cantitate de 90% granule de polen Manuka în miere.
